söndag 23 november 2008

gonna cut loose, footloose

(bild; jag ser verkligen förjävlig ut och måste kapa luggen men ha lite överseende.)

FOOTLOOSE

Gårdagen började med uppstigning redan vid halv sex. Det var tungt med det gick med tanke på vad som väntade. Vi gjorde oss i ordning och åkte och hämtade Johanna och Marie (hennes mor) och styrde bilen mot Mjölby. Gick på bussen och rullade mot Stockholm vid sju.
Vi var uppe i Stockholm strax efter elva och då började vi med lite shopping. Fick en lite smärre chock för när vi kom upp tillStockholm låt det massor snö på gatorna och allt såg så mysigt ut. Shoppingen för min del blev en kjol, tröja och undies.

Klockan blev kvart i tre och vi gick till bussen igen som denna gång tog oss till intiman. Halv fyra gick ridån upp och showen fortsatte i två timmar och fyrtio minuter framåt, med en lite paus däremellan.
Musikalen var skitrolig och såklart var det en som började driva med östgötskan. Haha, fy tusan vad roligt alltså. Personen som spelade Micke var roligast av alla och tyvärr var varken Brolle, Peter Johansson eller Anna Sahlene med men det gjorde ingenting, det var lika bra ändå. Det tror jag våra mödrar tyckte också för när vi gick ut därifrån hade de fått fnatt på
"tonight we're gonna cut loose, Footloose". Fick se både det ena och det andra under showen och efteråt var man fylld med musikallåtar i huvudet. Blev en trevlig men väldigt trött busstur hemåt igen. Pratade på om både det ena och det andra intressanta samtalsämnet och vips så var vi hemma. Klockan var halv elva ungefär och då kom Martin. Jag nästan ramlade ner i sängen så trött var jag. Mumlade nog både det ena och det andra där i sängen. Haha.

2 kommentarer:

Anonym sa...

tack för dagen Hanna <3

Hanna sa...

tack själv <3 det var jättetrevligt! mer sånt. efter nästa nyår right? ;)